I Want You For US Army – WW1

114.000 kr.

Designer: James Montgomery Flagg
Årti: 1910’erne
År: 1917
Dimensioner: 63,5 x 102 cm
Land: USA
Udgivet af: Regeringen i USA
Printet af: Ukendt
Tilstand: 7/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Det er tydeligt at plakaten her ikke blev trykt igår, men af en plakat fra 1917 er plakaten i fremragende stand. De få sprækker i kanten tilfører historie og charme til plakaten, og de folder som kan ses vil udjævne sig i en god ramme. Overordnet set er plakaten i fin stand, som det også kan ses på billederne.

En rekrutteringsplakat fra 1917 af den intense Lord Kitchener er blevet et definerende billede på første verdenskrig. Denne ikoniske plakat har du måske set før, men du har garanteret ikke set en afde få tilbageværende originaler fra første verdenskrig. Denne plakat er et ægte samlerobjekt, og prisen vil kun stige som årene går – især hvis du passer godt på den i en ordentlig ramme.

Rammen er ikke inkluderet i prisen, men vi anbefaler, at du køber en speciallavet ramme med museumsglas, som beskytter optimalt mod UV stråling, og dermed bevarer denne unikke plakat og dens værdi.

Se vores udvalg af rammer her.

SKU: 16 Categories: , ,
Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier