I Want You For US Army – WW1

114,000 DKK

Designer: James Montgomery Flagg
Årti: 1910’erne
År: 1917
Dimensioner: 63,5 x 102 cm
Land: USA
Udgivet af: Regeringen i USA
Printet af: Ukendt
Tilstand: 7/10
Der er kun 1 af denne plakat til salg!

Det er tydeligt at plakaten her ikke blev trykt igår, men af en plakat fra 1917 er plakaten i fremragende stand. De få sprækker i kanten tilfører historie og charme til plakaten, og de folder som kan ses vil udjævne sig i en god ramme. Overordnet set er plakaten i fin stand, som det også kan ses på billederne.

En rekrutteringsplakat fra 1917 af den intense Lord Kitchener er blevet et definerende billede på første verdenskrig. Denne ikoniske plakat har du måske set før, men du har garanteret ikke set en afde få tilbageværende originaler fra første verdenskrig. Denne plakat er et ægte samlerobjekt, og prisen vil kun stige som årene går – især hvis du passer godt på den i en ordentlig ramme.

Rammen er ikke inkluderet i prisen, men vi anbefaler, at du køber en speciallavet ramme med museumsglas, som beskytter optimalt mod UV stråling, og dermed bevarer denne unikke plakat og dens værdi.

Se vores udvalg af rammer her.

Varenummer (SKU): 16 Kategorier: , ,
Navigation
Luk

Min kurv

Luk

Ønskeliste

Senest sete

Close

Velkommen!

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger

Har du allerede en konto?

Luk

Luk

Kategorier