Skive og omegn

11.500 kr.

Designer: Valeur
Årti: 1930’erne
År: Ukendt
Dimensioner: 70 x 92 cm
Land: Danmark
Stand: 9/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Meget smuk og meget sjælden Skive-plakat i flotte farver. Vi har aldrig set denne plakat før, og vi kan heller ikke finde den andre steder på internettet. Vi er ikke sikre på hvilken kunstner der har lavet denne plakat. Signaturen læser tilsyneladende Valeur, men der er hverken tale om Mogens Valeur eller Johanne Valeur, der begge har en meget anderledes signatur. Vi ved heller ikke hvornår denne plakat er fra, men der er tydeligvis tale om det originale litografi, som vi vurderer til at være fra 1930’erne, måske 1920’erne, hvor de fleste af vores plakater er fra.

Stand: 9/10 – Fugtskade i bunden og lidt patina, men ellers i perfekt stand.

Ramme er ikke inkluderet. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakatens 60,5 x 100 cm format. Vi fragter altid rammer og plakater hver for sig, så vi ikke risikerer at rammen går i stykke og ødelægger plakaten. Ødelagte rammer kan erstattes, men det kan disse originale plakater ikke.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier