Massiv egetræsramme efter mål – Bred (20 mm)

1,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Virkelig flot plakatramme på mål i massiv egetræ fra bæredygtige canadiske skove. Rammen er 2 cm bred og 3 cm dyb, ligesom vores andre trærammer med specialmål. Du kan få den i præcis den størrelse, som du efterspørger fra 20×20 cm op til 100×140 cm. Du kan definere størrelsen helt ned til millimeteren.

Glas

Du kan vælge mellem fire forskellige slags glas: Plexiglas (mest holdbart), Almindelig glas, Refleksfrit glas og Museumsglas. Skal du bruge rammen til en plakat som du har købt på plakatkunst.dk anbefaler vi helt klart museumsglas, da det giver den optimale beskyttelse mod UV stråler, og dermed bevarer plakatens tilstand og værdi bedst muligt.

Passepartout

Overvej om du vil have passepartout med til rammen. Nogle plakater er flottere indrammet med en passepartout. Vi tilbyder som udgangspunkt kun hvid passepartout i 5 og 10 cm bredde, men hvis du har andre ønsker til størrelse, udskæring eller farve, skal du bare kontakte os.

Specialmål er dyrere end standardmål

Vi laver først rammerne, når vi har modtaget bestillingerne. Ikke desto mindre er rammer på mål dyrere end rammer med standardmål. Priserne som du finder i dette produkt tager dog ikke højde for at enkelte størrelser er standardmål. En 70×100 ramme vil derfor være dyrere her, end vores 70×100 egetræsramme. Sørg derfor for at de specialmål du ønsker for din ramme, ikke findes i vores standardsortiment:

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier